Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Artist Career: Michel Jansen – Step 1

31 oktober 2022 || 19:00 - 21:00

Gratis

Ben jij artiest of wil je artiest worden en wil je weten hoe je verder kun komen in jouw artiesten carrière? Laat je meenemen in de succesverhalen van ervaringsdeskundigen Michel Jansen, YMP en een bekende mystery guest en ga actief aan de slag met jouw dromen.

Michel Jansen – geeft al jaren trainingen waarbij je nieuwe mogelijkheden voor jouw carrière kunt zien. Hij coacht jou richting jouw dromen met humor en eventueel met feiten als het moet. Michel is in de studio geweest bij o.a. NOS, Funx, NRC, AD, NPO Radio 1, RTV Rijnmond en intermediair magazine. Tijdens de masterclass ga je met Michel aan de slag met jouw talent: Reflecteren, erkenning en stappen maken. Je denkt actief na over jouw droom en de reden erachter. Na een masterclass met Michel heb jij geen dromen meer, maar realistische doelen!

YMP – is zowel een ondernemer als woordkunstenaar uit Rotterdam. zijn liefde voor woordkunst is ontstaan door inspiratiebronnen als 50 Cent, Eminem, DMX en Wu Tang Clan. Zijn liefde voor de woordkunst ontdekte hij op het dieptepunt van zijn leven: de gevangenis. Hij is gaan schrijven om negatieve ervaringen om te zetten naar positieve gebeurtenissen voor de toekomst, met vele muzikale en spoken word optredens als succesvolle gevolg! Tijdens de masterclass ga je met YMP verder aan de slag met jouw doelen. Wat is ervoor nodig om jouw doelen te realiseren? Welke toewijding en voorwaarden gelden hiervoor? En wat houdt je tegen? Aan het eind van de masterclass heb je een plan van aanpak om dichter bij jouw dromen en doelen te komen.

Mystery Guest – Deze mystery guest is al bekend in Nederland en heeft al vele successen bereikt. Door zijn eigen visie te volgen, creatief te blijven en vooral door ondernemend te blijven met zijn artiesten carrière, kan deze mystery guest steeds groter dromen en dus ook grotere doelen bereiken. Tijdens de masterclass is er ruimte voor een Q&A en kun je vragen stellen aan de mystery guest. Denk aan hoe jij dichter bij jouw doelen kunt komen. Zo kun je ook ontdekken welke paden voor jouw geschikt zijn.

Er zijn beperkte aantal plaatsen, dus reserveer alvast je plek voor 31 oktober, 21 28 november en 12 december van 19.00 tot 21.00 uur! Meedoen is gratis, reserveren is wel verplicht. vol=vol

Note: 21 november kan helaas niet doorgaan. YMP zal de masterclass geven op 28 november. Zelfde tijd, zelfde plek!

Verzeker jezelf van een plek via deze link.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.productiehuiscruz.nl/workshop/2022/masterclass-artist-career/

Locatie

De Buurvrouw
Larikslaan 200
Rotterdam, Zuid-Holland 3053LG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 18908806
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Productiehuis Cruz
Telefoon:
0645007130
E-mail:
info@productiehuiscruz.nl
Bekijk de site van Organisator