Masterclass artist career 2022

Ben jij artiest of wil je artiest worden en wil je weten hoe je verder kun komen in jouw artiesten carrière?
Laat je meenemen in de succesverhalen van ervaringsdeskundigen Michel Jansen, YMP en een mystery guest (BN’er) en ga actief aan de slag met jouw dromen.

Michel Jansen: Loopbaancoach

Michel jansen – geeft al jaren trainingen waarbij je nieuwe mogelijkheden voor jouw carrière kunt zien. Hij coacht jou richting jouw dromen met humor en eventueel met feiten als het moet. Michel is in de studio geweest bij o.a. NOS, Funx, NRC, AD, NPO Radio 1, RTV Rijnmond en intermediair magazine.

Tijdens de masterclass ga je met Michel aan de slag met jouw talent: Reflecteren, erkenning en stappen maken. Je denkt actief na over jouw droom en de reden erachter. Na een masterclass met Michel heb jij geen dromen meer, maar realistische doelen!


y.m.p.: sPOKEN WORD ARTIST & THEATERMAKER

YMP – is zowel een ondernemer als woordkunstenaar uit Rotterdam. zijn liefde voor woordkunst is ontstaan door inspiratiebronnen als 50 cent, eminem, dmx en wu tang clan. zijn liefde voor de woordkunst ontdekte hij op het dieptepunt van zijn leven: de gevangenis. Hij is gaan schrijven om negatieve ervaringen om te zetten naar positieve gebeurtenissen voor de toekomst, met vele muzikale en spoken word optredens als succesvolle gevolg!

Tijdens de masterclass ga je met YMP verder aan de slag met jouw doelen. Wat is ervoor nodig om jouw doelen te realiseren? Welke toewijding en voorwaarden gelden hiervoor? En wat houdt je tegen? aan het eind van de masterclass heb je een plan van aanpak om dichter bij jouw dromen en doelen te komen.

mystery guest – Deze mystery guest is al bekend in Nederland en heeft al vele successen bereikt. door zijn eigen visie te volgen, creatief te blijven en vooral door ondernemend te blijven met zijn artiesten carrière, kan deze mystery guest steeds groter dromen en dus ook grotere doelen bereiken. Deze legende is Een van de grondleggers van Nederlandse straatrap. Al meer dan een decennium lang is hij als een legende niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop- en clubscenes. Binnenkort announcen we wie dit zal zijn.  
Tijdens de masterclass is er ruimte voor een Q&A en kun je vragen stellen aan de mystery guest. denk aan hoe jij dichter bij jouw doelen kunt komen. zo kun je ook ontdekken welke paden voor jouw geschikt zijn.

Er zijn beperkte aantal plaatsen, dus reserveer alvast je plek voor 31 oktober, 28 november en 12 december van 19.00 tot 21.00 uur! Meedoen is gratis, reserveren is wel verplicht. vol=vol

Locatie – De Buurvrouw, lARIKSLAAN 200, 3053lg rOTTERDAM

verzeker jezelf van een plek via deze link of de ticketoverzicht hieronder.