GEWEEST | Een van ons – Jeugdtheatervoorstelling

Vier jongeren tussen de 12 en 15 jaar uit Kralingen-Crooswijk vertellen hun verhaal. ‘Een van ons’ is een jeugdtheatervoorstelling waarbij Anaïs, Burak, Luca en Mika laten zien wie zij zijn en waar zij tegenaanlopen. Ze delen hun ervaringen over hoe moeilijk het dagelijkse leven soms wel niet kan zijn. Er wordt gespeeld met elkaars, het publiek en iedereens gedachtes.

ledereen heeft een ander verhaal, maakt andere dingen mee en heeft dus een ander referentiekader. We hebben de afgelopen 3 maanden aan een talentenontwikkelingsproject gewerkt waarbij jonge talenten uitgedaagd worden hun acteerkunsten en verhalen te delen met elkaar en vervolgens ook voor publiek. Ze hebben nooit eerder op een podium gestaan en maken middels dit project, persoonlijke ontwikkelingen mee. Deze jonge talenten lieten zich creatief ontwikkelen, hun talent vertonen aan elkaar en pakken nu de kans om te worden wie zij willen zijn.

‘Een van ons’ is op maandag 20 juni ’22 te zien in De Nieuwe Branding te Rotterdam Crooswijk aan de Isaäc Hubertstraat 153. De deuren gaan om 19.30 uur open en de voorstelling start om 20.00 uur.

Entree is gratis, wel dient er van tevoren gereserveerd te worden om verzekerd te zijn van een zitplek. Klik hier om een plek te reserveren

Regie: Stijn van Erp
Ass. regie: Elizabeth van Persie
Productie: Productiehuis Cruz
Acteurs: Anaïs, Burak, Luca en Mika

Dit evenement is onderdeel van Cultuurboost en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurconcreet, Productiehuis Cruz, Kunstruimte Crooswijk en Albert Heijn Goudse Rijweg.