Ons team

Jennie Cruz Calvo

dIRECTIEVOORZITTER
INFO@PRODUCTIEHUISCRUZ.NL
+31 (0) 6 45 00 71 30

Met liefde voor creativiteit, een rugzak aan ervaring in de kunst- en cultuursector en haar oog voor talent en ontwikkelingsmogelijkheden gaat zij dagelijks aan de slag met onze missie. Deze positieve, sociale en passievolle acteur zet talenten op hun troon om dromen uit te laten komen.

Ivan groenheijde

Artistiek leider AV
Ivan@Productiehuiscruz.nl
+31 (0) 6 21 93 80 52

verhalen moeten verteld worden & waar een wil is, is een weg. Quotes van deze VISIONAIRE filmmaker, regisseur en acteur. hij is niet alleen gedreven om urgente maatschappelijke thema’s te belichten; hij zet zich ook in om talenten in hun kracht te zetten, zowel cast als crew.

Edmund gibson

Artistiek leider podiumkunsten
Edmund@Productiehuiscruz.nl
+31 (0) 6 45 99 47 02

een creatieve brein waarbij er altijd ruimte is voor verhalen en verbintenis. deze pedagogische theatermaker en docent heeft nooit genoeg van talent en positiviteit. hij kijkt naar mogelijkheden om het vandaag nog beter te doen dan gister en neemt het liefst de gehele community mee in zijn visie.

creative team

Neem contact met ons op via info@productiehuiscruz.nl

Stichting Productiehuis Cruz
KvK-nummer: 84839120
RSIN: 8634.03.669
Rechtsvorm: Stichting
Statutaire naam: Stichting Productiehuis Cruz
www.ProductiehuisCruz.nl

Bestuursleden
Cruz Calvo, Rafael – Voorzitter
Sebastiao, Brigitte – Secretaris
Franca, Javesson – Penningmeester

Onze missie:
Het realiseren van audiovisuele producties en podiumkunstproducties en het organiseren van hieraan gerelateerde evenementen om talentontwikkeling te bevorderen en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.