Ons team

Jennie Cruz Calvo

dIRECTIEVOORZITTER
INFO@PRODUCTIEHUISCRUZ.NL
+31 (0) 6 45 00 71 30

Met een passie voor creativiteit, een schat aan ervaring in de kunst- en cultuursector, en oog voor talent en ontwikkelingsmogelijkheden, zet Jennie zich dagelijks in voor onze missie. Deze positieve, sociale en gepassioneerde acteur plaatst talenten op een voetstuk om hun dromen te verwezenlijken.

Ivan groenheijde

Artistiek leider AV
Ivan@Productiehuiscruz.nl
+31 (0) 6 21 93 80 52

“Verhalen moeten verteld worden en waar een wil is, is een weg.” Deze woorden komen van Ivan, een visionaire filmmaker, regisseur en acteur. Hij is gedreven om urgente maatschappelijke thema’s te belichten en zet zich in om zowel cast als crew in hun kracht te zetten.

Edmund gibson

Artistiek leider podiumkunsten
Edmund@Productiehuiscruz.nl
+31 (0) 6 45 99 47 02

Edmund is een creatief brein dat altijd ruimte biedt aan verhalen en verbinding. Als pedagogische theatermaker en docent kan hij geen genoeg krijgen van talent en positiviteit. Hij kijkt altijd naar mogelijkheden om het vandaag beter te doen dan gisteren en neemt het liefst de hele community mee in zijn visie.

creative team

Neem contact met ons op via info@productiehuiscruz.nl

Stichting Productiehuis Cruz
KvK-nummer: 84839120
RSIN: 8634.03.669
Rechtsvorm: Stichting
Statutaire naam: Stichting Productiehuis Cruz
www.ProductiehuisCruz.nl

Bestuursleden
Cruz Calvo, Rafael – Voorzitter
Sebastiao, Brigitte – Secretaris
Franca, Javesson – Penningmeester

Onze missie:
Het realiseren van audiovisuele producties en podiumkunstproducties, en het organiseren van gerelateerde evenementen om talentontwikkeling te bevorderen, en al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.