Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RapSkills x Dock

26 oktober 2023 || 15:30 - 17:30

Gratis

Ben jij klaar om je stem te laten horen en je eigen kracht te ontdekken? Doe mee met onze opwindende reeks rapworkshops.

Drie dynamische rapworkshops vinden plaats op 26 oktober, 2 november en 9 november. De workshops worden gehouden in “De Branding” en zijn bedoeld voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud, van 15:30 tot 17:30 uur. Onder leiding van Richandell Sambo, een ervaren artiest op dit gebied, ga je op een creatieve reis om je eigen rapvaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Durf je stem te laten horen en je creativiteit te uiten tijdens de rapworkshops. Een kans om jezelf te ontdekken en te groeien in een ondersteunende omgeving!

Toelichting: Ons project is ontstaan vanuit de wens om de weerbaarheid en talentontwikkeling van de jeugd in Kralingen-Crooswijk te versterken. We geloven dat door bewustzijn te creëren rond hun potentieel en hen de middelen te geven om veerkrachtiger te zijn, ze kunnen uitgroeien tot sterke en zelfverzekerde individuen. Onze workshops, inclusief deze boeiende rapworkshops, richten zich op het vergroten van weerbaarheid, zelfvertrouwen, communicatievaardigheden en creatieve expressie.

Voor vragen en aanmeldingen, neem contact op met DOCK Rotterdam.


Cultuur Concreet gelooft in de kracht van kunst en cultuur in de gebieden. Daarom investeert de stichting al bijna twintig jaar in het potentieel van de wijken. Met cultuurregisseurs in alle veertien gebieden van Rotterdam helpt Cultuur Concreet bewoners en makers hun plannen daar te realiseren. Daarnaast adviseert de stichting, gevraagd en ongevraagd, instellingen en beleidsmakers over ‘hyperlokale’ cultuur. Zo draagt Cultuur Concreet bij aan een stevige stad.

Locatie

De Nieuwe Branding
Isaäc Hubertstraat 153
Rotterdam, Zuid-Holland 3034CS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 411 5358
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Stichting Dock
Productiehuis Cruz
Cultuur Concreet