Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Artist Career – Step 3

12 december 2022 || 19:00 - 21:00

Gratis

Ben jij artiest of wil je artiest worden en wil je weten hoe je verder kun komen in jouw artiesten carrière? Laat je meenemen in de succesverhalen van ervaringsdeskundigen YMP en een bekende mystery guest en ga actief aan de slag met jouw dromen.

Op 31 oktober mochten we van onze dromen realistische doelen maken, onder begeleiding van Michel Jansen. We hebben gereflecteerd, onze vorige stappen erkend en realistische doelen gesteld voor aankomende periode.

Op 28 november nam YMP ons mee in zijn reis & activeerde hij alle aanwezigen om te knallen met zijn of haar doelen. Wat is ervoor nodig om jouw doelen te realiseren? Welke toewijding en voorwaarden gelden hiervoor? En wat houdt je tegen? Aan het eind van de masterclass zijn we wederom dichter bij jouw dromen en doelen gekomen.

Mystery Guest: Adje Donnie – Adje Donnie is een legende in Nederland en heeft al vele successen bereikt. Door zijn eigen visie te volgen, creatief te blijven en vooral door ondernemend te blijven met zijn artiesten carrière, kan hij steeds groter dromen en dus ook grotere doelen bereiken. Tijdens de masterclass is er ruimte voor een Q&A en kun je vragen stellen. Denk aan hoe jij dichter bij jouw doelen kunt komen. Zo kun je ook ontdekken welke paden voor jouw geschikt zijn. Meer info over Adje via deze link.

Er zijn beperkte aantal plaatsen, dus reserveer alvast je plek voor 12 december van 19.00 tot 21.00 uur! Meedoen is gratis, reserveren is wel verplicht. vol=vol

Verzeker jezelf van een plek via deze link.

Gegevens

Datum:
12 december 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.productiehuiscruz.nl/workshop/2022/masterclass-artist-career/

Locatie

De Buurvrouw
Larikslaan 200
Rotterdam, Zuid-Holland 3053LG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 18908806
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Productiehuis Cruz
Telefoon:
0645007130
E-mail:
info@productiehuiscruz.nl
Bekijk de site van Organisator