Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ActingSkills x Dock – Girls Talentboost

3 oktober 2023 || 15:30 - 17:30

Gratis

Ben je klaar om te schitteren en je eigen kracht te ontdekken? Kom en beleef een buitengewone reis van zelfontdekking en creatieve expressie met onze workshops voor meiden uit Kralingen, Crooswijk en De Esch op 26 september, 3 oktober en 10 oktober.
Tussen 15:30 en 17:30 uur mogen 8-12 geweldige meiden deelnemen aan de workshops onder de begeleiding van Gwendolyn Gomes, die met haar expertise zorgt voor een onvergetelijke ervaring op Vredenoordplein 43 bij DOCK op locatie. Meedoen kan door je aan te melden bij Dock. 

Onze betoverende voorstelling zal focussen op weerbaarheid, en we nodigen ouders en familieleden van harte uit om dit spektakel bij te wonen op 10 oktober om 16.30 uur.

Toelichting: Dit bijzondere project is ontstaan vanuit de wens om de weerbaarheid en talentontwikkeling van de jeugd in Kralingen-Crooswijk te versterken. Wij geloven dat door hen bewust te maken van hun potentieel en hen de tools te geven om veerkrachtiger te zijn, ze kunnen uitgroeien tot sterke en zelfverzekerde individuen. Ons project biedt interactieve workshops en een inspirerende theatervoorstelling gericht op het vergroten van weerbaarheid, zelfvertrouwen, communicatievaardigheden en creatieve expressie.